logo_studio-orfeo
Maak kennis met

Emmeline Mooij geeft leiding aan Studio Orfeo. Zij voert uit, geeft advies, ontwikkelt projecten en verbindt.

Emmeline Mooij

Emmeline Mooij

Kunsteducatie is mijn leven, zeker na het volgen van de master dans en muziek in Rotterdam. Ook de mooie ervaringen die ik opdoe tijdens mijn werk in de danswereld, zoals bij Scapino Ballet Rotterdam en Nederlands Dans Theater, wil ik niet voor mijzelf houden maar delen met u. Deze werkzaamheden verricht ik vanuit mijn buro voor kunsteducatie ‘Orfeo’. Naast mijn werkzaamheden voor Studio Orfeo geef ik les op een havo/ vwo school in ’s-Gravenzande en geef ik gastlessen bij diverse instellingen voor hoger onderwijs.

Graag geef ik de kunstenaars een gezicht en probeer hun verhalen door te geven aan u en volgende generaties.  Dat doe ik in de schouwburgen en op scholen maar ook hier via dit platform. Ik hoop dat u ervan geniet en heeft u een vraag, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Mijn opdrachtgevers zijn onder meer: Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Dans theater, Codarts de Master Opleiding Dans en Muziek, Stichting Samen-Schrijven, Stichting Lezen&Schrijven, Stichting Mammarosa, Kinder Diabetes Expertisecentrum Zeeland, Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam, Haagse Hogeschool, Schrittmacher Festival en balletgezelschappen in binnen-en buitenland.

 

 

Ik ontmoet graag nieuwe mensen

Interesse om samen te werken?

 

Neem contact op